Храни се умно

Храни се умно

Програми и услуги

Програми

Вярвай в себе си и във възможността си да направиш този промяна! Всяка малка стъпка към здравословния начин на живот е стъпка напред към по-добро благополучие и щастие. Не се отказвай и се наслаждавай на пътя към по-здрава, по-щастлива версия на себе си!

Our Programs

ЦЕНИ И УСЛУГИ

Хранителни режими

Идивидуални хранителни режими съобразени с нуждите на клиентите и комбинирани с доказани продукти

179 лв.

  • Идивидуален хранителен режим, биорезонанс и консултация за тренировъчен режим.

Консултация

Лице в лице -Част от успеха е разговора и откровеността към Вашият коуч.

120 лв.

Тренировки Индивидуални​

Индивидуални тренировки заедно с мен. С предварително изготвен тренировъчен график.

30 лв.

Хранителен режим с хранителни добавки

Идивидуален хранителен режим, биорезонанс и консултация за тренировъчен режим и хранителни добавки.

420 лв.

  • Идивидуален хранителен режим, биорезонанс и консултация за тренировъчен режим.

Онлайн консултация

Консултация за хранителен режим, хранителни добавки и тренировъчен режим.

70 лв.

Тренировки Индивидуални

Тренировки заедно с мен, съвети и насоки на място (цената е за посещение с клубна карта).

25 лв.

Хранителен режим Детокс

Идивидуален хранителен режим, биорезонанс и консултация за тренировъчен режим и хранителни добавки.

440 лв.

  • Консултация, биорезонанс и хранителни добавки.

Вторична консултация

Консултация за хранителен режим, хранителни добавки и тренировъчен режим.

40 лв.

Тренировки Групови

Тренировки заедно с мен, съвети и насоки на място (цената е за посещение без клубна карта).

25 лв.

Хранителен режим с Вега тест

Идивидуален хранителен режим, биорезонанс и консултация за тренировъчен режим и хранителни добавки.

420 лв.

  • Консултация, биорезонанс, вегатест и тренировъчен режим.

Тренировки Групови

Тренировки заедно с мен, съвети и насоки на място (цената е за посещение без клубна карта).

15 лв.

Биорезонансната диагностика и терапия

Основните принципи на теста за вегетативен резонанс и метода на Фол са в следното: тялото и неговите функциониращи системи са източник изключително слаби електромагнитни вибрации в широк диапазон от честоти. Тези вибрациите се наричат ​​хармонични. Когато се появят патогенни фактори или заболяване в тялото се образуват нови източници на електромагнитни трептения – т.н наречен “патологичен” флуктуации, които нарушават физиологичния баланс, нарушаване на добре функциониращата система за регулиране на тялото. Р. Вол показа това биологично активните точки са в състояние, в зависимост от функционалното състояние вътрешните органи и системи, променят устойчивостта на кожата към електрически ток. Voll в процеса на своето изследване той емпирично извежда това за диагностицирането на състояние биологично активните точки (BAP)

  • Събиране на информация за функционалното състояние на тялото и неговите системи, представяйки във визуална форма зависими от времето графични функции, коефициенти и оценки за много кратко време (около 5 минути).
  • Определете функционалното и органичното състояние на организма като цяло и неговите части (основни функционални системи), което представлява както функционални изменения, така и отклонения от нормата в процеса на саморегулация.

Един от най-важните елементи за поддържане на здравословен начин на живот е правилното хранене. Ето някои основни принципи за изграждане на здравословен хранителен режим:

1. Балансираност: Включете разнообразие от храни от всички групи – плодове, зеленчуци, зърнени култури, белтъчини и мазнини. Това осигурява нужните хранителни вещества за поддържане на здравето и енергията.

2. Умереност: Контролирайте порциите и консумацията на захари, мазнини и сол. Опитайте се да избягвате прекалено процесирани и захарни храни.

3. Честност: Предпочитайте цялостни, натурални храни пред преработените алтернативи. Избягвайте добавените захари, излишните добавки и консерванти.

4. Често хранене: Опитайте се да ядете по-малки, често хранения през деня, за да поддържате енергията си на нива и да контролирате апетита си.

5. Хидратация: Пийте достатъчно вода през целия ден, за да поддържате хидратацията на организма си. Избягвайте излишното консумиране на захарени напитки и алкохол.

6. Планиране и приготвяне: Планирайте вашите хранения предварително и пригответе си здравословни храни в домашни условия, когато е възможно. Това ви помага да избегнете излишните изкушения и да контролирате качеството на вашите храни.

Следването на тези основни принципи за хранене може да ви помогне да се чувствате по-здрави, енергични и настроени за живота!

Диети за Отслабване и Поддържане на Здравословния Статус
Здравословното хранене е ключът към поддържане на добра физическа форма и оптимално здраве.

Балансираната диета и правилните хранителни навици са основата за постигане и поддържане на идеално тегло, както и за превенция на различни заболявания.

Основни Принципи на Здравословното Хранене

1. Балансирано Меню: Включете разнообразие от храни от всички хранителни групи – плодове, зеленчуци, протеини, зърнени храни и здравословни мазнини.

2. Контрол на Порциите: Похапвайте малки, но чести порции, за да избегнете преяждане и да поддържате метаболизма си активен.

3. Хидратация: Пийте поне 8 чаши вода на ден. Хидратацията е важна за всички функции на организма, включително и за детоксикация.

Ефективни Диети за Отслабване

1. Средиземноморска Диетa: Основава се на консумация на плодове, зеленчуци, пълнозърнести храни, риба и зехтин. Тази диета е богата на фибри и антиоксиданти, което подпомага здравето на сърцето и контролира теглото.

2. Диета с Ниско Съдържание на Въглехидрати:

Намалява приемът на въглехидрати и увеличава този на протеини и мазнини. Това помага на организма да изгаря мазнини по-ефективно.

3. Вегетарианска и Веганска Диета:

Фокусира се върху растителни продукти, които са нискокалорични и богати на нутриенти.

Хранителни Навици за Поддържане на Здравословен Статус

1. Редовни Хранения: Не пропускайте хранения, особено закуска, за да поддържате енергийния си баланс през целия ден.

2. Избягване на Преработени Храни: Ограничете консумацията на храни, богати на захари, наситени мазнини и консерванти. Те могат да доведат до натрупване на излишни килограми и различни здравословни проблеми.

3. Консумация на Цели Храни: Избирайте цели, непреработени храни като плодове, зеленчуци, ядки и семена.

 Детоксикация на Организма

1. Зеленчукови и Плодови Смути: Смути от спанак, къдраво зеле, ябълки и лимон може да помогне за изчистване на токсините.

2. Чайове и Билкови Напитки: Зелен чай, чай от джинджифил и лайка подпомагат храносмилането и детоксикацията.

3. Периодичен Пост:
Редуване на периоди на хранене и гладуване стимулира метаболизма и помага за изчистване на тялото.

Контрол на Вредните Храни

1. Четете Етикетите: Проверявайте състава на продуктите и избягвайте тези с високо съдържание на захари, натрий и нездравословни мазнини.

2. Гответе Вкъщи: Домашно приготвената храна позволява да контролирате съставките и да избегнете скритите вредни добавки.

3. Планирайте Менюто: Създайте си седмичен план за хранене, който включва здравословни рецепти и ви помага да се придържате към балансиран режим.

Поддържането на здравословен начин на живот изисква постоянство и дисциплина, но ползите за здравето и самочувствието си заслужават усилията. С правилната диета, здравословни хранителни навици и ефективни методи за детоксикация, можете да постигнете и поддържате идеалното тегло и добро здраве. За допълнителна информация и индивидуални съвети, консултирайте се със специалист по хранене.

Консултация и измерване с биорезонанс от Яна Трендафилова.

Анализ на 47 органа и системи, включително състояние на гръбначния стълб, енергийни системи, усвояване на витамини, токсични натравяния,аурограма ,психосоматика.

Ще разберем кои органи работят нормално или са в процес на възпаление и хронични заболявания. Включва персонализирани съвети и продукти за детокс като алое, чай и шейк. Проследяване на резултатите за оптимални резултати.

Онлайн консултация с Яна Трендафилова:

Персонализирани съвети и хранителни режими, съобразени с Вашите цели и нужди.

Започнете своето пътуване към здравословен живот с индивидуален подход и професионална подкрепа.        

Консултация и измерване с Танита уред  и детокс програма с продукти: цена 343 лв     

Консултация и измерване с уред Танита (анализ на телесния състав) от Яна Трендафилова. Включва персонализирани съвети, продукти за детокс като алое, чай и шейк. 

Започнете своето пътуване към здравословен живот с индивидуален подход и професионална подкрепа.

Кансултяция и вега тест 120 лв .   

Консултация и вега тест от Яна Трендафилова без игли с биорезонанс. Тестът отчита кои храни се усвояват от клетките. Включва персонализирани съвети за хранене и здравословен начин на живот. Започнете своето пътуване към здравословен живот с индивидуален подход и професионална подкрепа. 
Тренировки Индивидуални

Тренировки заедно с мен, съвети и насоки на място.

Тренировки Групови

Тренировки заедно с мен, съвети и насоки на място.